Selectează o Pagină

Despre Noi

Asta este forta conducătoare de VRtrain

Întâlnește Echipa

Emil Bradea – CEO

Sunt absolvent de Politehnică, inginer hidraulician prin formare, cu experiență de inginer tehnolog în fabrică și antreprenor de peste 25 de ani în mai mute domenii.

Am decis că e momentul unei noi schimbări!

Digitalizarea și realitatea virtuală sunt curiozitățile mele de inginer și hobby-ul meu de antreprenor! Am ales un un domeniu care îmbină în mod fericit dezvoltarea tehnică și latura umanistă (ascunsă bine în fiecare antreprenor).

Noutatea domeniului, dorința de a aduce o altă formă de informare și educație, ambiția de a fi pionier într-un domeniu specific tinerei generații – iată câteva dintre motivele care m-au determinat să dau startul firmei VR Train Concept!

Emilia Bradea – Manager vânzări și marketing

Cu psihologie și marketing ca bază, întotdeauna am fost fascinată de modul în care funcționăm ca oameni. Sunt trainer și consultant în resurse umane cu experiență de peste 10 ani, și scopul meu a fost să găsesc mereu modalități noi care pot facilita dezvoltarea celorlalți.

Pasionată de ceai, tehnologie și conversații despre univers, văd în realitatea virtuală un spațiu în care ne putem descoperi, conecta și dezvolta în viteza a 5-a, așa cum o cere prezentul pe care îl trăim.

Octavian Florea – Consultant IT

Sunt certificate ca Inginer Service pentru marile branduri de calculatoare, cu 20 de ani de experiență în spate. Ofer consultanță într-o gamă largă de soluții potrivite companiilor mici și mari. Visăm la o lumea mai bună cu mult înainte să putem folosi calculatoarele. VR-ul este un instrument perfect pentru a implementa viziunea cea mai cutezătoare a echipei noastre și mă bucur să pot susține acest proces.

Cristian Stan –

CTO

Pasionat de IT din copilărie, am fost atras instant de tehnologia Virtual Reality.  Cu 6 ani experiență in Web development si 4 ani experiență in project management pentru companii de tipul „software to hire”, eu sunt responsabilul pentru soluțiile tehnologice. 

Despre CRITBIZ

Afacere înființată din finanțarea de minimis prin programul de antreprenoriat CRITBIZ .​

Programul CRITBIZ este derulat de Asociația pentru Promovarea Afacerilor în România în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Bihor și Grupul PONT .​

Programul CRITBIZ este confinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020. Axa prioritară 3. Locuri de muncă pentru toți Obiectiv specific 3.7 Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană.​

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.​